• Personen- en bedrijfswagens

    Q-Grafix is gespecialiseerd in allerlei vormen van autobelettering. Bedrijfswagens zijn een verlengstuk van uw onderneming. Om uw uitstraling, producten en diensten onder de volle aandacht te brengen, is het een goede zaak om dit op een duidelijke manier te presenteren, zodat het voor u het meeste rendement oplevert.

    Autoreclame en autobelettering zijn hele opvallende en zeer effectieve manieren van adverteren op iedere gewenste locatie. In onze digitale auto bibliotheek hebben wij een zeer uitgebreide collectie personen- en bedrijfsvoertuigen, die u een heel realistisch beeld van het eindresultaat geeft.

  • Alles onder 1 dak

    Bij Q-Grafix gebeurt alles in eigen huis, van ontwerp tot belettering. Ook alle prints worden in onze atelier geprint. Deze worden standaard afgewerkt met een beschermende laminaat-folie. We werken met duurzame vinyl (Avery en 3M) van goeie kwaliteit voor het beste resultaat. 

    Samen met u, na nauw overleg, gaan we aan de slag met de boodschap die u wilt overbrengen voor uw dienst, bedrijf, of product. Heeft u zelf al een ontwerp dan kunnen wij deze ook voor u uitvoeren.